Bedste kurser og undervisning i SEO

FiloSEOfi er langt fra det eneste, du kan få hos os. Siden vi udgav den første udgave af SEO-LEX i 2010, er den blevet opdateret og den er vokset hvert år siden. Nyeste udgave er SEO-LEX 20.

Vi har også udviklet et unikt videokursus i WordPress SEO - og forskellige andre guider. Læs om det hele herunder:

Professionel SEO

I en branche, hvor konkurser, navneskifter og meget andet broget er hverdagskost, er det lidt rart, at der er ét dansk firma, der har kørt nonstop med SEO under samme navn siden nogle måneder før Google gik i luften, ikke? Og jo: Det er nemlig os!

Herunder ser du andre stærke sager fra os - og såmænd også vores direkte adgang til at få Rosenstand til at tage sig af sagerne for dig. Det er han vant til - vores ældste SEO-kunde har været med os i 18 år nonstop!

SEO-LEX

10 år på markedet - opdateres årligt. Kendt som den danske Bibel om SEO og bogen, som alle webbureauer og andre SEO-firmaer køber hvert år.

WordPress SEO kursus

Videokursus i fintuning af WordPress til optimal SEO. 12 lektioner - i alt 2 timer. Gør din WordPress til en killer i Google!

E-Universe

Spørgsmål er der mange af - og viden koster. Men på e-universe.dk får du fuld adgang til Rosenstands svar for håndører!

SEO-TUNING

Sådan får du din DanDomain shop banket på plads, så du kan konkurrere i Google - og den er billig, da den er lidt gammel 🙂

Ultimativ SEO

Nogle gange skal du have "fatter selv" på opgaven, ikke? Det kan du også få - og så sker der ting og sager!

Findes der videokurser om SEO?

Det gør der bestemt! I den kendte SEO-LEX er der flere timers videoundervisning, ligesom der findes et specielt kursus til SEO i WordPress.

Hvilken bog om SEO er bedst anbefalet?

Det er den danske e-bog SEO-LEX, der udkom første gang i 2010 og er opdateret hvert eneste år. Det er den eneste SEO-bog, der årligt opdateres og dermed den eneste, der vedbliver at være aktuel.

Kan jeg få mere ud af at kombinere flere kurser?

Ja bestemt! Kombinationen af FiloSEOfi og SEO-LEX er den ultimative løsning - ligesom det er en god ide at kombinere en eller dem begge med WordPress SEO-kurset, hvis din hjemmeside er bygget i WordPress.

Kan jeg lære nok om SEO til at gøre det hele selv?

Mange kan - men det afhænger naturligvis af den indsats, du kan og vil lægge. Uanset hvad: Du kan gøre utrolig meget selv, hvis du ved, hvad du skal gøre - og hvor.

SEO kursus

De samlede SEO kurser fra Thomas Rosenstand / Concept Interest - lige fra SEO-LEX over WP SEO til det nyeste FiloSEOfi.

Provider Information
Provider Name
Concept Interest
Same as (Website / Social Media)